ARRANGEMENTER

Vi leier ut lokaler og fasiliteter egnet til bl.a: Konserter, selskaper eller kursvirksomhet.

Prosjektor, flipover, lydanlegg, trådløst nettverk, scene, flere egnede rom, utendørsareal, fullt utstyrt kjøkken (industrikvalitet), stoler, bord bestikk service og kompetent personale er blandt det vi tilbyr. Helheten kunsten og miljøet gir arrangementet en helt spesiell ramme.

Hole Artcenter har et nettverk på ca 10 000 kunst & kulturinteresserte, og kan, etter avtale sende ut invitasjoner, og dermed kanskje sørge for et fullbooket arrangement.

Kontakt Elenor epost tlf 92 888 150 og få en avtale!

 
konserter

KONSERTER

Med ståplass til 100, eller sitteplass til 75 i Galleri/Konsertlokalet snakker vi intimkonsert.

Akustikkplater i tak, scene og innbydende åpent rom nede kan brukes f.eks. i kombinasjon med servering oppe. Er det en kvalitet Hole Artcenter kan stille seg bak, kan vi sende ut invitasjoner, evt. fasilitere billettsalg.

Kontakt Elenor epost tlf 92 888 150


selskap

SELSKAP / LEIE AV LOKALER

Utleie eller i regi av oss.
Innendørs har vi kapasitet til å bespise 80 mennesker samtidig i samme rom. 4 store og luftige rom à ca 100 m2 fordelt på 3 etasjer, hvorav to orientert mot Tyrifjorden med adgang til tot 115 m2 terrasser med panoramautsikt.

Vi har mange års erfaring med store fødselsdager, konfirmasjoner, glamorøse brylluper og stemningsfulle mindre grupper. Nettverk med gode og spennende leverandører innen catering mm. Kunst, arkitektur, flott natur og miljø er med og gjør selskapet ekstraordinært.

Kontakt Elenor epost tlf 92 888 150


kokkekurs

KOKKEKURS

Utleie eller i regi av oss.
Hole Artcenter har gjennom årene knyttet til seg flere dyktige cateringselskap og kokker, som bidrar med matlaging til selskap eller holder kokkekurs med høy kvalitet.

Åpent og moderne industrikjøkken i hjertet av bygget inkluderer gjestene i matlaging, servering og bespisning.

Kontakt Åsmund epost tlf 90 110 110